Tere tulemast

LooCar

Remondifirma

Meist

Firma on asutatud eesmärgiga pakkuda kvaliteetset autoremondi teenust mõistliku hinnaga. Et pakkuda head töö ja varuosa kvaliteeti, oleme põhirõhu suunanud Volvo ja VAG (Audi, Volkswagen, Skoda, Seat) grupi sõiduautode remondile. Tänu sellele teame kuidas ja mida remontida, on kujunenud välja töövõtted ja -vahendid. Iga töö peal on oma ala asjatundja, kes teab täpselt mida ja kuidas teha. Seega jääb ära kliendi auto peal “õppimine” ja “uurimine”, et teada saada mis varuosa mis kvaliteediga on. Näiliselt kallim remondi tunnihind võib kujuneda lõpuks hoopis soodsamaks, kui tööd teostatakse kiiremini kui mõnes teises remondifirmas.

Hooldust, nagu õlide, filtrite vahetus, rihmade vahetus, piduriketaste ja -klotside vahetus, teeme kõikidele automarkidele.

Samuti teeme veermiku, roolisüsteemi, pukside, liigendite, stabilisaatori otsa varraste ja pukside, amortide, vedrude remonti ja vahetust kõikidele automarkidele, lisaks ka sildade kokkujooksu reguleerimist sillastendis sõiduautodele.

Üheks meie suureks lisaväärtuseks on võimekus remontida auto elektroonikat nagu kellaplokid, ajud, juhtmoodulid jne. Taolist elektroonikat on tänapäeva autodel väga palju. Kui 10 aastat tagasi olid elektroonikamured pigem preemium autode pärusmaa, siis täna on üsna keerulise elektroonikaga varustatud ka kõige lihtsamad ja odavama autod. Paljudel juhtudel elektroonikaplokke esindused ei remondi ja pakuvad vaid vahetust. Näiteks 15 aastat vana auto kellaplokk maksab esinduses 1500.- ja auto ise vaid 3000.-. Seega taolistel juhtudel jääb uue osa paigaldamine ära ja on vaja leida alternatiiv remondi näol. Miks just remont ja mitte kasutatud osa ostmine romulast? Põhjuseid on kaks. Kui tegu on tüüpveaga, siis romula osa võib samuti kuu või aasta pärast katki minna. Teiseks põhjuseks on paljude plokkide ja moodulite tootjapoolne komponendi kaitse. Plokk või moodul on programmeeritud just selle VIN-koodiga autol töötama ja teisele autole ümber tõstes ei toimi või auto koguni ei käivitu.

Meie eesmärgiks on olla “perearst” teie autole või autopargile. Soovime teie autole pikka iga mõistliku hinnaga.

Facebook